Dagverzorgingscentra met veel aandacht voor sociaal contact

Met onze dagverzorgingscentra in De Korenbloem en Het Landhuis focussen we onze aandacht op zorgbehoevende thuiswonende ouderen. Met Het Portiek richten wij ons naar jonge mensen met dementie (zie jongdementie)

We bieden ze aangename dagen in de drie dagcentra met al het gewenste comfort.

Overdag zorgen we er voor toezicht, verzorging, verpleging, (re)activering, zinvolle dagbesteding en begeleiding. Onze twee dagcentra vormen een schakel van onschatbare waarde in de thuiszorg.

Bejaarden, zorgbehoevenden of mensen met dementie kunnen we op die manier zo lang mogelijk thuis houden en verzorgen in hun vertrouwde omgeving. We bieden ze aangename dagen in de twee dagcentra met al het gewenste comfort:

  • aangepaste toiletten en badkamer
  • rustruimte
  • afzonderlijke fitnessruimte met aangepaste toestellen
  • ruim aanbod van aangepaste activiteiten

Contact, veiligheid, verzorging en levenskwaliteit zijn fundamentele basisbehoeften van alle zorgbehoevende personen. Onze dagverzorgingscentra vervullen deze noden probleemloos. We doorbreken het isolement en geven kleur en inhoud aan elke dag. In De Korenbloem bevorderen we namelijk de onmisbare sociale contacten en zorgen we voor een huiselijke sfeer waar bezoekers zich thuis voelen. Activiteiten stemmen we dagelijks af op hun individuele levensstijl en persoonlijke interesses.

Daarnaast organiseren we de opvang om familie, buren en andere verwante personen te begeleiden en ontlasten.

Alle senioren zijn zeven dagen op zeven tussen 8.00 en 17.00 uur welkom in onze dagverzorgingscentra. Maar ook voor en na deze uren is opvang mogelijk.Voor personen met dementie is er specifieke opvang in Het Landhuis. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.